dr jupidu
13 years ago
The Miner wrote:

odlicno.zna li se tko je momak sa 5-0 scorom?

pa on:).zezam se,ma stos je u tome da po meni nije moralno da delija nastupa na amaterskom jer je dokazao da je ozbiljan profi........... Govorim s moralne strane..... Al ko mene pita:).
The Miner
13 years ago
ali moze putovati u drugu drzavu kad je na uvjetnoj?
MirJitsu
  • MirJitsu
  • Advanced Member Topic Starter
13 years ago
Što se tiče vize i slučaja, sve je rijeseno, tj moze putovati.
“In what parallel universe can you punch a man 300 times, he wraps his legs around your head for eight seconds and they declare him the winner?!” Chael Sonnen
arti
  • arti
  • Advanced Member
13 years ago
kad vide antišu šta je u stanju vrlo brzo će u UFC
dr jupidu
13 years ago
arti wrote:

kad vide antišu šta je u stanju vrlo brzo će u UFC

pa da....malo je onako silovitih visokih teškaša

želim njega i ahmića vidit u ufc...

MirJitsu
  • MirJitsu
  • Advanced Member Topic Starter
13 years ago
Evo linka jedne od borbi.

http://www.gladijator-cr...world-championship-video 
“In what parallel universe can you punch a man 300 times, he wraps his legs around your head for eight seconds and they declare him the winner?!” Chael Sonnen
DoKoske
13 years ago
odlično nadam se da će prepoznat talent i da će ante ostvarit neku suradnju za ubuduće tamo
wash your feminine side clean off
DoKoske
13 years ago
pa ovo su bila profi pravila, da sam znao da će bit tako i ja bi se išo borit
wash your feminine side clean off
Slash
13 years ago
DoKoske wrote:

a ja gledat :)20 mislio sam da će biti čisto amaterski pa mi se nije dalo odlazit do dvorane kad sam drugog posla imao.
dr jupidu
13 years ago
MirJitsu wrote:

brutalizirajuće:)))))

ako je ovo amatersko mma natjecanje onda sam ja tv u boji:))))

najfora mi je maro perak koji onako u ljetno ležernom stilu toliko uvjeren u pobjedu delije laganini samo usmjerava stroj kako da protivnika i na koji način sredi:))

imamo zaista reprezentativnog teškaša koji svojim dimenzijama i silovitošću ni nesumnjam da će odlazak u couturea bit samo odskočna daska za ufc...

kad se sjetim koji su sve teškaši prodefilirali ufc-om delija je za njih u startu talentiraniji i bolji

The Last Emperor
13 years ago
DoKoske wrote:

Zašto? Oli se je dobijala neka solidna lova ili se samo voliš mlatit? :)20
matas pršuti
13 years ago
dr jupidu wrote:

MirJitsu wrote:

brutalizirajuće:)))))

ako je ovo amatersko mma natjecanje onda sam ja tv u boji:))))

najfora mi je maro perak koji onako u ljetno ležernom stilu toliko uvjeren u pobjedu delije laganini samo usmjerava stroj kako da protivnika i na koji način sredi:))

imamo zaista reprezentativnog teškaša koji svojim dimenzijama i silovitošću ni nesumnjam da će odlazak u couturea bit samo odskočna daska za ufc...

kad se sjetim koji su sve teškaši prodefilirali ufc-om delija je za njih u startu talentiraniji i bolji

Bravo Doture...
dr jupidu
13 years ago
meni se kod delije sviđa ulaz u take down u 1 meču protiv lazića

jako brz i dubok ulaz iako se lazić fino spremio na defens

nebi ja deliju ni previše sputavao tehnički da odrađuje

1. mora se svidit ufc-u borbenošću

2. ako onakvog "luđaka mma" preveć sputate oduzmete mu bitne stvari

3. malo rada da se čuva zadnjeg direkta i nepliva previše osim kad nagrne i to je to

FaceDesigner
13 years ago
dr jupidu wrote:

3. malo rada da se čuva zadnjeg direkta i nepliva previše osim kad nagrne i to je to

Bojim se ponavljanja 'Zelg priče' s ovim momkom ako nastavi ovako.Šta je mogao da je radio taktički,koliko bi bio bolji bla bla.Ima 21-2 godine i neka odmah krene na posao,da se nebi ko Zelg sjetio s 33.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
dr jupidu
13 years ago
FaceDesigner wrote:

dr jupidu wrote:

Bojim se ponavljanja 'Zelg priče' s ovim momkom ako nastavi ovako.Šta je mogao da je radio taktički,koliko bi bio bolji bla bla.Ima 21-2 godine i neka odmah krene na posao,da se nebi ko Zelg sjetio s 33.

zelg nije za mma

a delija jest

volume99
13 years ago
dr jupidu wrote:

zelg nije za mma

a delija jest

Ma sta ti znas ko je za mma a ko nije.Kladim se da nisi nikad ni obuko mma rukavice niti uso u ring.Samo seres po forumu da ga ugase bio bi niko i nista tj. nisi ni sad.I prestani govorit o mma-u kad neznas nista o tome i pusti to ljudima koji se time bave.I ja gledam nogomet na tv-u stalno a jos uvijek neznam skoro nista o njemu niti ga igrati.Zato bi te molio da prestanes vise s glupim izjavama.

volume99,
s obzirom da si novi ovdje, pripazi malo na svoj način komunikacije s drugim forumašima, bez obzira na neslaganje
The Last Emperor
13 years ago
volume99 wrote:

dr jupidu wrote:

zelg nije za mma

a delija jest

Ma sta ti znas ko je za mma a ko nije.Kladim se da nisi nikad ni obuko mma rukavice niti uso u ring.Samo seres po forumu da ga ugase bio bi niko i nista tj. nisi ni sad.I prestani govorit o mma-u kad neznas nista o tome i pusti to ljudima koji se time bave.I ja gledam nogomet na tv-u stalno a jos uvijek neznam skoro nista o njemu niti ga igrati.Zato bi te molio da prestanes vise s glupim izjavama.

Ima pravo covjek komentirat na forumu sto god hoce.
Becks
13 years ago
ovo nije komentiranje nego nuthergejizam,
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
dr jupidu
13 years ago
volume99 wrote:

dr jupidu wrote:

zelg nije za mma

a delija jest

pa zelg je rođen za karate....

Freak
13 years ago
dr jupidu wrote:

volume99 wrote:

dr jupidu wrote:

zelg nije za mma

a delija jest

pa zelg je rođen za karate....

Ne pisi kada neznas...Taekwondo!
PFS bets 2 - 0 - 1
Problem? I haven't got a problem. I've got fucking problems. Plural.
Users browsing this topic