Satrap
12 years ago
Ako za 3 min ne srede ring ima da se ove plesačice jebu u njemu u šupak sa publikom dok ne padnu u nesvijest! Pa jebo vas ring, šta ga niste atestirali prije u pičku materinu!
balkanbomber
12 years ago
ja nikad, ali bas NIKAD, necu shvatiti strikere koji protiv njima 1000% superiornog parterasa ulaze sa tim nekim
glupim show-kickovima, poluopasnim low i middle kickovima, i nekim smijesnim koljenima u tijelu...

aj mirko moj, pricaju kako si ti dinosaur, ali do sad nijedan striker nije usavrsio tak jebeni stil stand upa i tdd i svi
bi oni jos mnogo mogli nauciti od naseg mirka...

EDIT: Gluhov je polumrtav a Garner jos gori...
On je čovjek jako dobar momak!
Satrap
12 years ago
Oba na respiratoru.
Svensson
12 years ago
gentlemen...meet mr. Lactatic Acid :)20

oh,Gluhov dobio domacu odluku, gle iznenadjenja
mrcinna
12 years ago
ovaj Garner jeben borac,impresivan skor,sve sami respektabilni borci,ono Nandor bi ga rastočio,da ne kažem Defries.
Svensson
12 years ago
Originally Posted by: mrcinna 

da ne kažem Defries.

alo ej...necemo pretjerivati :)20
Ivan CRO Cop
12 years ago
Čista pobjeda Gluhova, izdominirao 2 runde,
ovaj Garner ima da se sve nogama u guzicu lupa kad vidi kako su mu sjevnula 2 high kicka

Kidaj Konstantineee! mada teško
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Satrap
12 years ago
Originally Posted by: mrcinna 

ovaj Garner jeben borac,impresivan skor,sve sami respektabilni borci,ono Nandor bi ga rastočio,da ne kažem Defries.

Ne pratim baš M-1 al pogledao sam nekoliko priredbi u zadnje vrijeme i ne mogu reć da me je iti jedan teškaš nečim oduševio. Ima li tko da bolje prati HW pa da možda i izdvoji koje ime koje se ističe?