hamush
  • hamush
  • Administration Topic Starter
15 years ago

Ajd da nestavim od drugog threada.

djecje stvari su bezobrazno i smijesno skupe...

nas je ovdje spasio craigslist, jer sve nadjes u pola cijene ili cak manje...

kolica, odlicna smo rijesili za 60$, krevetic za 100, stolicu za auto 40, i diaper genie za 15..

dalje jos pelene su cca 11$ po paketu od 20ak...

i ljuljacku za bebu, (njihalicu) smo platili 40 i masala... tako da se da ovdje jeftino proci. siguran sam da se i u hr nadje dobrih ocuvanih polovnih stvari.

znam da ima tih roditeljskih udruga koje organiziraju sajmove itd.

Loreia, mi smo isli na breastfeeding class.. znam, smijesno i sve, ali vjeruj mi pomaze neizmjerno kod dojenja kada znas sta i kako treba napraviti. olaksa ti zivot maksimalno kada naucis kako dijete funkcionira pri hranjenju.

Sponsor
loreia
15 years ago
Mi smo odradili breasfeeding class u 3:30 ujutro metodom pokusaja i pogreske. Polozili smo sa ocjenom izvrstan :)20

Sta je diaper genie? (mislim znam sta je diaper (ako nista to sam naucio), znam sto j ei genie, al to dvoje zajedno ?????)
dr. Jupidu wrote: diskusting
ive
  • ive
  • Advanced Member
15 years ago
hamush wrote:

http://www.walmart.com/ip/Playtex-Diaper-Genie-II-Advanced-Disposal-System/5385933?sourceid=1500000000000003260330&ci_src=14110944&ci_sku=5385933

ovo je za odlaganje jednokratnih pelena? zgodna stvar, ali mislim da mi necemo koristiti takve pelene. Ili tetra ili konoplja :)20

Kolica za 60 dolara? Mozes samo sanjati da ovdje toliko platis...Jesu li to ona 3 u 1 ili?
loreia
15 years ago
hamush wrote:

http://www.walmart.com/ip/Playtex-Diaper-Genie-II-Advanced-Disposal-System/5385933?sourceid=1500000000000003260330&ci_src=14110944&ci_sku=5385933

Ovo je moj diper genie (zamisli jos i kerumovu vrecicu unutra :)20 )

UserPostedImage
Zatoichi
15 years ago
ahahaha,za vas trojicu treba sad poseban forum gdje se mozete sastati i pricati o svojim iskustvima.....nekad prica bila o kak nekog srusit i slomit mu ruku,sad se se prica o tehnici mjenjanja pelena :)20 :)20 :)20
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
ive
  • ive
  • Advanced Member
15 years ago
make love, not war:)20
loreia
15 years ago
Zatoichi wrote:

ahahaha,za vas trojicu treba sad poseban forum gdje se mozete sastati i pricati o svojim iskustvima.....nekad prica bila o kak nekog srusit i slomit mu ruku,sad se se prica o tehnici mjenjanja pelena :)20 :)20 :)20

A kad se umorimo, doci cemo kod tebe malo se ispucati :)20
Zatoichi
15 years ago
loreia,daj reci,jel to kod tebe,hamusha i jupidu bilo nesto po dogovoru,ono sastali se na kavu pa dosli na ideju da postanete tate u isto vrijeme,kao "friends forever" ???

btw.HAMUSH,koliko je bio racun za bolnicu
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
loreia
15 years ago
Zatoichi wrote:

loreia,daj reci,jel to kod tebe,hamusha i jupidu bilo nesto po dogovoru,ono sastali se na kavu pa dosli na ideju da postanete tate u isto vrijeme,kao "friends forever" ???

Scena ti je isla ovako: Pricam ja sa Jupijem na mob i on mi se pocme hvaliti kako mu je zena trudna i kako ce uskoro postat otac i da bih ja trebao slijediti njegove stope, a ja ga prekinem i kazem: "pa moja je zena vec u cetvrtom mjesecu". Samo je slijedila tisina u slusalici 10ak sekundi, a onda je uspio izustiti: "ma daj..."

:)20
true story
loreia
15 years ago
Nama je racun za bolnicu bio 0kn :)20
Zatoichi
15 years ago
loreia wrote:

Zatoichi wrote:

Scena ti je isla ovako: Pricam ja sa Jupijem na mob i on mi se pocme hvaliti kako mu je zena trudna i kako ce uskoro postat otac i da bih ja trebao slijediti njegove stope, a ja ga prekinem i kazem: "pa moja je zena vec u cetvrtom mjesecu". Samo je slijedila tisina u slusalici 10ak sekundi, a onda je uspio izustiti: "ma daj..."

:)20
true story

:)20 :)20 :)20 :)20
hamush
  • hamush
  • Administration Topic Starter
15 years ago
sveukupno oko 1k. no big deal s obzirom da u bolnici iole boljoj oce ici i na vise..
ali ovo nije bolnica nego je ibla outpatient center.

natural birth i to... uglavnom imala je i opciju radjanja u vodi, i na kraju je rodila na birthing stool, jer nije islo ni u kojoj drugoj pozi. bila je na izmaku snaga jadna.
Zatoichi
15 years ago
hamush wrote:

sveukupno oko 1k. no big deal s obzirom da u bolnici iole boljoj oce ici i na vise..
ali ovo nije bolnica nego je ibla outpatient center.

natural birth i to... uglavnom imala je i opciju radjanja u vodi, i na kraju je rodila na birthing stool, jer nije islo ni u kojoj drugoj pozi. bila je na izmaku snaga jadna.

jesil plako
dr jupidu
15 years ago
oprema za djecu je skupa jer proizvođači znaju psihologiju da roditelji su "slabi " na djete i ne gledaju lovu.....:)))

čestitam hamusko..pa makar ti djete napravio susjed