rampage308
14 years ago
Ima neko dobar program za 4x tjedno
The Miner
14 years ago
Ja samo za 6 imam,ali odličan...:)20
1Law111
14 years ago
Slash wrote:

http://www.bodybuilding.com/fun/train-like-striking-truth-star-georges-st-pierre.html

Sve je ispričao ali nijednu vježbu ni način treniranja nisu pokazali samo neki isječci šteta :)14
Joeseph Jones
14 years ago
Ljudi ajde pisite nesto kako trenirate. Ja naime volim raditi upper l,ower body.
Nisam neki fan jedan dan noge, jedan dan tricepsi itd..
Radite li bodyweight vježbe i koje?
maro-du
14 years ago
ja nemam neki specifičan progam treninga...
npr kad radim prsa napravim na bencu 1 seriju zagrijavanja s 50kg do otkaza, zatim radim 100kg x otkaz, 80kg x otkaz, 60 kg x otkaz, i 40kg x otkaz...
nakon toga idu bodyweight vjezbe na trx-u, sklekovi, letenja i na kraju napravim 1 seriju do otkaza sklekova s pljeskom...
The Miner
14 years ago
biceps/triceps
grudi/leda
noge/ramena
a moze se i:
biceps/leda
grudi/triceps

sto raznovrsnije...recimo,ruke i ramena radim po 3 serije 5 razlicitih vjezbi...noge grudi,leda najcesce 3 razlicite-jako puno serija...
ukratko...zurim na pivu,pa...:)20
Joeseph Jones
14 years ago
1Bench Press: 75% x 7, 80% x 5, 85% x 3 or more
2. Flat DB Press: 2 x Max Reps (w/ same weight as last week)
3a. Seated Overhand Grip Cable Rows: 4x12
3b. Cable Triceps Pushdowns (straight bar): 4x12
4a. DB Shrugs (2 Sec Holds): 3x12
4b. DB Lateral Raises: 3x12
5. Barbell Complex (deadlifts, bent rows, hang cleans, push press, back squat): 3 sets.
Perform 10 reps of each exercise. Rest 90 sec. b/t sets.

Šta mislite na ovo?
Inače je dobro što i nije potrebna neka posebna oprema.
djoli8
14 years ago
The Miner wrote:

biceps/triceps
grudi/leda
noge/ramena
a moze se i:
biceps/leda
grudi/triceps

sto raznovrsnije...recimo,ruke i ramena radim po 3 serije 5 razlicitih vjezbi...noge grudi,leda najcesce 3 razlicite-jako puno serija...

Mislim da bi trebao razdvojit biceps od tricepsa te općenito push od pull mišiće u istom danu.
FaceDesigner
14 years ago
Čitam malo čitam teretanu i one forume pa mi se zgadi i teretana i vježbanje.Naime genetski su mi leđa i ramena slabiji.Vježbam vježbam ali nikako to dovest napokon u red.
Zamislite dobra prsa i pločice a bez ramena.U kurcu izgleda skroz.Ima li ko kakav program ili da jednostavo u teretani napravim 5 vježbi za ramena i ruke po 3.4 serije,a drugo reda radi?
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
maro-du
14 years ago
Joeseph Jones wrote:

1Bench Press: 75% x 7, 80% x 5, 85% x 3 or more
2. Flat DB Press: 2 x Max Reps (w/ same weight as last week)
3a. Seated Overhand Grip Cable Rows: 4x12
3b. Cable Triceps Pushdowns (straight bar): 4x12
4a. DB Shrugs (2 Sec Holds): 3x12
4b. DB Lateral Raises: 3x12
5. Barbell Complex (deadlifts, bent rows, hang cleans, push press, back squat): 3 sets.
Perform 10 reps of each exercise. Rest 90 sec. b/t sets.

Šta mislite na ovo?
Inače je dobro što i nije potrebna neka posebna oprema.

definitivno mi izgleda pretrpan trening, trening je bolji što je jednostavniji...
maro-du
14 years ago
The Miner wrote:

biceps/triceps
grudi/leda
noge/ramena
a moze se i:
biceps/leda
grudi/triceps

nikad se ne smiju radit dvije velike mišićne skupine u jednom danu, plus noge bi bilo najbolje radit same u danu... ovo govorim ako se ide na BB program...
maro-du
14 years ago
FaceDesigner wrote:

Čitam malo čitam teretanu i one forume pa mi se zgadi i teretana i vježbanje.Naime genetski su mi leđa i ramena slabiji.Vježbam vježbam ali nikako to dovest napokon u red.
Zamislite dobra prsa i pločice a bez ramena.U kurcu izgleda skroz.Ima li ko kakav program ili da jednostavo u teretani napravim 5 vježbi za ramena i ruke po 3.4 serije,a drugo reda radi?

http://www.building-body...monstruoznih-ramena.html 
savjet: za ramena ti je jako vazno da osjeca da vuces s njima, znaci bez trzajeva i zamahivanja, jer tako oni ne rade.. nemoj se sramit ako moras s manjim kilazama radit, jer jedino tako ces dobro pogodit misic...
za leđa, zgibovi i deadlift ti je najvaznije to moras rasturit...
provaj pa javi, stvarno neznam sto bi ti reko...
dr jupidu
14 years ago
FaceDesigner wrote:

???
pa vježbaj di ti fali

oli jednostavno uzmi 2 utega u ruke i boksaj ............zamisli da te napada crocop u najboljim danima i drži ruke više...

dobit ćeš i ramena ruke i leđa za mjesec ipo
rampage308
14 years ago
kako bi moga ispraviti krivo drzanje ??
kraljeznica mi je u redu nego jednostavno kako san puno pred kompjuterom san san nakrivia jeli ima kakva vjezba za nekakvo "ispravljanje"
maro-du
14 years ago
rampage308 wrote:

kraljeznica mi je u redu nego jednostavno kako san puno pred kompjuterom san san nakrivia jeli ima kakva vjezba za nekakvo "ispravljanje"

deadlift ili mrtvo dizanje ti je najbolja vjezba sto se tice pravilnog drzanja, samo je moras radit ispravno...
rampage308
14 years ago
maro-du wrote:

rampage308 wrote:

deadlift ili mrtvo dizanje ti je najbolja vjezba sto se tice pravilnog drzanja, samo je moras radit ispravno...

:)36
kiki6969
14 years ago
ovako: prvo zagrijavanje od 5-15 min,
onda:trbušnjaci do otkaza na početku ili na kraju treninga(obični,kosi,donji,)
ovo se radi svaki trening

ponedjeljak:zgibovi(obični,iza glave na biceps) svaki po tri serije broj ponavljanja 8
čučanj
ramena

srijeda:bench(prvo zagrijavanje)3 serije 8 ponavljanja 90%opterećenja
triceps 3 serije 8 ponavljanja
mrtvo dizanje 3 serije 8 ponavljanja

petak:ponavljaš ponedjeljak, a idući tjedan poćinješ suprotno od onoga s čim si završio prethodni tjedan

ma šta mućka jedna đubradi da bi mućka jedna đubradi đubre đubre đubre đubre mućko jedno đubre da bi mućko đubre kažen ja vodeći falsifikatori svega.
FAN OF:BARBA ZDRAVE

maro-du
14 years ago
kiki6969 wrote:

ponedjeljak:zgibovi(obični,iza glave na biceps) svaki po tri serije broj ponavljanja 8
čučanj
ramena

petak:ponavljaš ponedjeljak, a idući tjedan poćinješ suprotno od onoga s čim si završio prethodni tjedan

ma šta mućka jedna đubradi da bi mućka jedna đubradi đubre đubre đubre đubre mućko jedno đubre da bi mućko đubre kažen ja vodeći falsifikatori svega.

1. trbušne nikad radit na početku treninga, jer ti oni služe za disanje tokom treninga, ako ih odma umoris, neces moc dobro ostatak radit
2. 2 velike mišićne skupine u jednom danu, BIGG NOO
3. totalno ne povezan program
4. 8 ponavljanja na 90% opterecenja, ko tu koga jeb*
5. ostavi se ovoga!!!
kiki6969
14 years ago
maro-du wrote:

kiki6969 wrote:

čučanj
ramena

1. trbušne nikad radit na početku treninga, jer ti oni služe za disanje tokom treninga, ako ih odma umoris, neces moc dobro ostatak radit
2. 2 velike mišićne skupine u jednom danu, BIGG NOO
3. totalno ne povezan program
4. 8 ponavljanja na 90% opterecenja, ko tu koga jeb*
5. ostavi se ovoga!!!

nisan ja neki bb takve treninge uz boks dva puta tjedno i meni taman.

Fan of: barba Zdrave