bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
15 years ago
http://profightstore.com...ovosti&detaljno=4057 

Barry ima puno bolju stojku i mislim da pobjeđuje sigurno.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
ive
  • ive
  • Advanced Member
15 years ago
obojica su stand up borci,poznaju se godinama, znaci da pada poluga ili gnp hardonka
djoli8
15 years ago
Nisam znao da je Hardonk kod Hoosta. Mislio sam da on trenira sa Rob Kamanom.
roko
  • roko
  • Advanced Member
15 years ago
Gledao sam Hardonka 2005. protiv Buce u Zadru, Buco ga je raskasapio i nakon 3. runde (Buco nije valjda skužio da se bori 5 rundi) više nije mogao, skinuo rukavice i otišao iz ringa i Hardonka proglašavaju pobjednikom....

Članak s nokauta:
I sada nesporazum, da li? Ostojić skida rukavice, trener Vos Gyma hladi Hardonka - očito da je borba za Ostojića gotova, dok Hardonk tek sada planira oštriju borbu. Iz kuta Ostojića izjave da je borba dogovorena u 3 runde što Hardonkovi osporavaju - nepotrebno čekanje na ringu, publika je to prepoznala, zažviždala i sudac posljednji puta poziva Ostojića u 4. rundu, dok Ostojić, prilično iscrpljen, i očito bez snage za nastavak borbe - predaje borbu.

Hardonk je dosta napredovao imao je jakih mečeva od tad (Mir, Kongo) ali baš zato što nimalo nije impresionirao u Zadru navijam za Barry-a

Nakon turnira u Zadru izašao na parkiralištu iza jazina i vidio dvojicu kako nose Bucu koji ne zna gdje je, potpuno izgubljen, glava dolje, nemože na nogama stajat, valjda od iscrpljenosti, gadno za vidjet u svakom slučaju
Users browsing this topic