The Miner
13 years ago
mislim stvarno-kad pogledas koje kazne se davaju za izgubljene oklade...sve od reda gay sigovi i avatari...:)11 prakticki 90% pobjednika odreduje taj tip kazne...i ja vrlo cesto...
sto mislite-puka slucajnost,zezancija ili ipak nesto vise?
po zakonu velikih brojeva...:)11
Sponsor
bero
  • bero
  • Advanced Member
13 years ago
Tak je bilo oduvijek na MMA forumima. Nema to veze sa homoseksualizmom, jer da ima pritajenog pederluka onda bi bio pritajen i izbjevala bi se svaka spomen na to.
Ovdje je upravo suprotno, svi smo zdravi ženoljupci, sigurni u svoju heteroseksualnost, zato se i možemo bez problema šalit i razbacivat gay tematikom. :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Referee
13 years ago
The Miner wrote:

mislim stvarno-kad pogledas koje kazne se davaju za izgubljene oklade...sve od reda gay sigovi i avatari...:)11 prakticki 90% pobjednika odreduje taj tip kazne...i ja vrlo cesto...

Kad bi se ovi sigovi stavljali za dobivene oklade onda bi bio problem, ovako kazniš nekoga sa nečim odvratnim!
Referee
13 years ago
bero wrote:

Tak je bilo oduvijek na MMA forumima. Nema to veze sa homoseksualizmom, jer da ima pritajenog pederluka onda bi bio pritajen i izbjevala bi se svaka spomen na to.
Ovdje je upravo suprotno, svi smo zdravi ženoljupci, sigurni u svoju heteroseksualnost, zato se i možemo bez problema šalit i razbacivat gay tematikom. :)20

Dobro zboriš!
fanatic
13 years ago
The Miner wrote:

priznaj da si gay i rješena stvar. i dalje ćemo te smatrat kvalitetnim forumašem :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Mr. Chael Sonnen
13 years ago
puno je zabavnije kada neko mora nosit nevena ciganovića ili fredi merkurija tjedan dana nego neku sliku tipa bagz bani itd.
bero
  • bero
  • Advanced Member
13 years ago
Freddie Mercury je glazbeni velikan, možda najveći pjevač svih vremena i imat njegov avatar nije nikakva kazna, bez ne onom ko ima ukusa.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Mr. Chael Sonnen
13 years ago
Naravno da je glazbeni velikan, po meni je najveći pjevač Elvis, ali nema veze. Fredi mi je pao na pamet jer sam se sjetio jedne slike di je bio u sličnim gaćama kao Ramsey na weight in-u. Meni je to odvratno za vidit, ali sad ako se to nekome sviđa nije nikakav problem.
The Miner
13 years ago
ako se ne varam,jedan forumas je svojevremeno priznao da je bsx,i cak da je bio s nekim iz du "gladijatora":)18
nofrx
13 years ago
Mr. Chael Sonnen wrote:

Naravno da je glazbeni velikan, po meni je najveći pjevač Elvis, ali nema veze. Fredi mi je pao na pamet jer sam se sjetio jedne slike di je bio u sličnim gaćama kao Ramsey na weight in-u. Meni je to odvratno za vidit, ali sad ako se to nekome sviđa nije nikakav problem.

je odvratna je bila :)20 . to sam ja izabra. ne mogu se sad sjetit kome
KW CHAMPION
Logicus
13 years ago
bero wrote:

Bero kakav izam? Pa nije to pokret, tipa fašIZAM jbt :)20

bero wrote:

Freddie Mercury je glazbeni velikan, možda najveći pjevač svih vremena i imat njegov avatar nije nikakva kazna, bez ne onom ko ima ukusa.

Šta misliš da bi piva ''10'' oktava da ga nije kvalitetno u guzu prima? 😃
Reaktivac
13 years ago
bero wrote:

Tako je... Umjetnik par excellence... :)36

Glazbeni genij i po meni, najbolji muški vokal svih vremena...
Zatoichi
13 years ago
fredy je bio vrlo cupav po prsima
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
matas pršuti
13 years ago
Meni je Phillip Anselmo najveći pjevač svih vremena.
bruce lee
13 years ago
bero wrote:

iz nekog filma sam zapamtio poslovicu
čovjek koji sagradi 1000 mostova i popuši jedan k... nije mostograditelj nego kurcopušač
p.s. merkurijeva muzika mi je sranje kao i 99% muzike koja se vrti po medijima, ja slušam rap, rosk, metal i takve stvari
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
Montana
13 years ago
bruce lee wrote:

bero wrote:

iz nekog filma sam zapamtio poslovicu
čovjek koji sagradi 1000 mostova i popuši jedan k... nije mostograditelj nego kurcopušač :)20 :)20 :)20
p.s. merkurijeva muzika mi je sranje kao i 99% muzike koja se vrti po medijima, ja slušam rap, rosk, metal i takve stvari

.'
- *
_ , , .
,
_ '
Montana
13 years ago
The Miner wrote:

Svatko se češe gdje ga svrbi ! :)20
.'
- *
_ , , .
,
_ '
The Miner
13 years ago
pocelo je...pazi avatara u diabla...:)20 a ja 2 oklade izgubio...:)24
dr jupidu
13 years ago
bero wrote:

pa ja sam rekao da bi bio s gayom za 250 000 eu.... :)15

hamush
13 years ago
bio bi ti i za dzaba, ako ti osigura majice od 100 kn uz ulaznicu. 😃