WARcain
  • WARcain
  • Advanced Member Topic Starter
9 years ago
Bero covjece event godine a ti spavas, gdje je topic covjece? :)1

MAIN CARD:
José Aldo (c) vs. Conor McGregor (ic)
Chris Weidman (c) vs. Luke Rockhold
Ronaldo Souza vs. Yoel Romero
Demian Maia vs. Gunnar Nelson
Max Holloway vs. Jeremy Stephens

PRELIMINARY CARD (Fox Sports 1)
Urijah Faber vs. Frankie Saenz
Tecia Torres vs. Jocelyn Jones-Lybarger
Warlley Alves vs. Colby Covington
Lightweight Leonardo Santos vs. Kevin Lee

PRELIMINARY CARD (UFC Fight Pass)
Joe Proctor vs. Magomed Mustafaev
John Makdessi vs. Yancy Medeiros
Court McGee vs. Márcio Alexandre Jr.
Sponsor
travarica
9 years ago
jedva čekam conor aldo

rikimartin
9 years ago
Nadam se da ce Jacare silovat Romera .
Seded
9 years ago
Bomba od carda.

Po meni:

Conor
Weidman
Jacare
Nelson
Holloway
"It's not checkmate. The king has one more move."
bero
  • bero
  • Advanced Member
9 years ago
Originally Posted by: WARcain 

Bero covjece event godine a ti spavas, gdje je topic covjece? :)1

MAIN CARD:
José Aldo (c) vs. Conor McGregor (ic)
Chris Weidman (c) vs. Luke Rockhold
Ronaldo Souza vs. Yoel Romero
Demian Maia vs. Gunnar Nelson
Max Holloway vs. Jeremy Stephens

PRELIMINARY CARD (Fox Sports 1)
Urijah Faber vs. Frankie Saenz
Tecia Torres vs. Jocelyn Jones-Lybarger
Warlley Alves vs. Colby Covington
Lightweight Leonardo Santos vs. Kevin Lee

PRELIMINARY CARD (UFC Fight Pass)
Joe Proctor vs. Magomed Mustafaev
John Makdessi vs. Yancy Medeiros
Court McGee vs. Márcio Alexandre Jr.

Event godine? Ak nema borbi iznad 90 kg, to je za mene kurac od eventa :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
9 years ago
Stvarno mnogo dobar kard.
A vidi Fabera, na prelimsima :)18
Borisstandup
9 years ago
Originally Posted by: Losh 

Stvarno mnogo dobar kard.
A vidi Fabera, na prelimsima :)18

Mislim da mu je ovo vec treci puta i sam trazi da je zadnja borba na prelimsima jer ga vise ljudi navodno tako gleda.
dako
  • dako
  • Advanced Member
9 years ago
Originally Posted by: rikimartin 

Nadam se da ce Jacare silovat Romera .

Da ga bar Jacare razvali.
ive
  • ive
  • Advanced Member
9 years ago
Aldo,Rockhold,Romero, zna li tko kakvi su koeficijenti?
Seded
9 years ago
Iz nekog razloga mislim da je Jacare jako loš matchup za Romera. Jacare se ne boji pošaketati gore, Romero nema ništa od toga da ga ruši dolje, a s druge strane ne bi se čudio da ga Jacare sweepa ili baci na neki double leg kad se ovaj opusti (događalo mu se to već bez obzira što je hrvački genijalac).
kanye
9 years ago
Originally Posted by: ive 

Aldo,Rockhold,Romero, zna li tko kakvi su koeficijenti?

Imas na supersportu vec, aldo 1.9 a luke 2.1
DugoVecCitam
9 years ago
Mislim da bi Romero mogao lako spusiti polugu ili trokut kad Jacare na ledjima bude.
Imam osjecaj da bi u co-main eventu mogli presuditi ili kickovi od izazivaca ili boks prevaka.
Mislim da nece parter.
DRAGI PRIJATELJI...
WARcain
  • WARcain
  • Advanced Member Topic Starter
FaceDesigner
9 years ago
Bolestan event.Nakon nekog vremena da me prisili UFC da ne spavam noć.
McGregor
Weidman
Jacare
Nelson
Hollaway

Ova prva dva će dobit iako navijam za Alda i StijenuHolda,a Jacare-Romero bi moglo bit grdo nasilje.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
fist
  • fist
  • Advanced Member
9 years ago
koef 2.1 na Rockholda je premija, fina prilika za dić paricu
Chiodo
9 years ago
Dosta ekipe misli da Luke ovo dobija ali ja iskreno mislim da je Chris bolji borac i kad mu nabije tempo ovaj nema riješenja.Slično kao Machidi mislim da bude.
Seded
9 years ago
Originally Posted by: fist 

koef 2.1 na Rockholda je premija, fina prilika za dić paricu

Ja mislim da će ga Weidman dobiti. Možda nije bolji jitser od Rockholda, ali je generalno opak grappler. Mislim da mu se u grapplingu jedino Vinny narugao flying armbarom, ali Vinny je je jedan i davno je to bilo (ima na yt dosta dobra borba Chrisa i Galvao-a s ADCC-a). U stand upu Weidman odlično kontrolira oktagon, zatvara kutove i vidjeli smo protiv Machide da ovaj nije znao gdje bi. Pored svega je odličan hrvač i on će odlučivati hoće borba gore ili dolje... na to dodamo agresivnost i octagon control koji suci cijene, a to Weidman redovito uzima. Rockhold naravno bolje udara nogama, tehnički je bolji jitser, ali fizički nije ništa jači od Weidmana (za razliku od Machide i Bispinga, gatekeepera Philippoua neću ni računati) i to će ga iznenaditi u ovoj borbi.

Ne znam, Rockhold je opak i ovu borbu čekam već 2 godine, ali mislim da je Weidman prejak u glavi + sve ovo gore što sam napisao = maaalo too much za Rockholda. Ako ovo odigram, lova ide na Weidmana.

P.S. - priznajem da sam dosta dugo podcjenjivao Weidmana, praktički sve do njegove borbe s Machidom kada sam shvatio da je čovjek stroj i da će još dugo vremena držati pojas. Samopouzdanje me strašno podsjeća na Conora i njegov stav, samo što Weidman po prirodi nije toliki showman. U svakom slučaju, borba će biti epic i samo se nadam da Weidmana neće kondicija izdati tamo u championship rundama.
shogo
9 years ago
Tako će ga Weidman pregaziti, ovaj je u 2. rundi s Machidom bio crkavica, ma koliko je velik i jak za kategoriju Chris je klasa gore
Borisstandup
9 years ago
Meni je Weidman od prvog casa jasan da je vrhunski potencijal a ono kada je dobio Maiu sa 9 dana priprema znao sam da ce biti u vrhu jednog dana. Nakon pobjede nad Munozom vise nije bilo nikakvih sumnji da se radi o jednom od najboljih boraca svijeta.
Ja ga osobno drzim medju tri najbolja, uz Jonesa i Alda,. Njih troje pobjeduju najacu konkurenciju a u zadnje vrijeme je i Lawler na tom tragu i ako normalno malo gusce borbe ima.Tu su mi svakako i Edgar, Cruz kada je zdrav , Johnson isto uvjerljiv al losija konkurencija u fly..Werdum,Cormier i jos pokoji..I u takvoj konkurenciji kada si top 3 moras biti vrhunski borac.

Rockhold isto odlican borac i ima pokoju bolju stvar od Weidmana a fizicki se jedan s drugim mogu nositi, definitivno mec koji osobno najvise prizeljkujem s ovog eventa. Mislim da Weidman ima prednost na pritisku i da ne ostavlja bas puno prostora protivnicima a kao klasni hrvac ne mora brinuti gdje se borba odvija, dao bi mu laganu prednost u ovoj borbi ali svakako da nije apsolutni favorit.Koliko vidim cijelo vrijeme se odrzao u formi za ovu borbu i ne mora ni kila skidati pa ce kako najavljuje kondicijski biti potpuno fit.Hoda sa 87kg trenutno.
Users browsing this topic